OI ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΝΕΓΑΚΗ


Δεν περνάει εβδομάδα που να μην περιέχει κάτι από «Σπυροπούλου», «ειδησεογραφία» από τον κόσμο της νεαρής παρουσιάστριας του Alpha, κάτι που είπε, έκανε ή υπονόησε και να μην στραφούν τα φλας πάνω της.
Είτε πήγε στο θέατρο είτε βόλτα με το σκυλί της, είτε χαμογέλασε «κάπως» είτε μίλησε για κάτι, η 26χρονη θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής και αυτό για κάποιους είναι μια καλή αρχή για να στεφθεί «διάδοχος» της Ελένης Μενεγάκη.
Είναι, όμως, αυτό αρκετό; Αρκούν οι συγκρίσεις και οι υπεραναλύσεις της σχέσης της Σπυροπούλου με τη δημοφιλέστερη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης για να μπορούν σε στήλες και εκπομπές να μιλούν για την επόμενη Μενεγάκη.
Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν – κυρίως, εκτός Alpha – όλο αυτό που συμβαίνει δεν έχει νόημα. Όχι γιατί η παρουσιάστρια δεν κολακεύεται από αυτές τις συγκρίσεις, ασχέτως αν δεν τις σχολιάζει. Όχι γιατί δεν πιάνουν τόπο οι προσπάθειες του περιβάλλοντος της να βελτιωθεί σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική της παρουσία και να ενισχύσει στοιχεία που έκαναν την Μενεγάκη τηλεοπτικό αστέρι πρώτης γραμμής.
Αλλά γιατί οι συνθήκες έχουν αλλάξει, χωρίς επιστροφή. Το lifestyle και η τηλεοπτική πραγματικότητα του σήμερα δεν «συναντιέται» πουθενά με τα χρόνια, στα οποία η Μενεγάκη έκανε τα πρώτα επιτυχημένα βήματα της στον χώρο της τηλεόρασης.
Παλιότερα, ίσως αρκούσε μία έξυπνη ατάκα, μερικές καλές φωτογραφήσεις, άλλες τόσες συνεντεύξεις και σίγουρα πολλή δουλειά για να «απογειωθεί» μία καριέρα στην τηλεόραση, είτε με βοήθεια είτε χωρίς.
Στο «σήμερα» τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι όροι έχουν αλλάξει σ’ αυτή την αγορά, πολλά νέα και ικανά πρόσωπα διεκδικούν τη θέση τους σε ένα τηλεοπτικό σύμπαν που εκεί που «τρώει» 5 «αστέρια», «γεννά» 20 και οι διαφορές μετριούνται στα σημεία.
Για την ώρα, εκείνο που πραγματικά συμβαίνει με την παρουσιάστρια του Alpha είναι ότι το όνομα της ακούγεται πολύ (και το προφέρουν όλοι σωστά, όπως έλεγε ο Όσκαρ Γουάιλντ, δίνοντας τον δικό του νόμο περί διασημότητας), φωτογραφίζεται όσο καμία άλλη παρουσιάστρια αυτής της ηλικίας και αυτού του είδους τηλεόρασης και λόγω του «μύθου» που έχει δημιουργηθεί γύρω από την περσόνα της, «κεντρίζει» το ενδιαφέρον ακόμη και όταν βγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια, που λέει ο λόγος.
Οι συγκρίσεις με τη Μενεγάκη και η προσπάθεια να ανέβει ο πήχης (κι άλλο) για την παρουσιάστρια – τη μία εκ των δύο – του «Μες στην Καλή Χαρά», απλώς δημιουργεί εντυπώσεις, σίγουρα λανθασμένες τόσο για εκείνην, όσο και για κάποια που έχει πίσω της 20 χρόνια τηλεοπτικής πορείας…
πηγη:joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube