ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ & ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ JAMES BOND

http://happycity-blog.blogspot.gr/2014/09/50.html


 Μόνικα Μπελούτσι γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 στην Città Di Castello, στην Ούμπρια της Ιταλίας, κόρη της Maria Gustinelli, ζωγράφου, και του Luigi Bellucci που ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας με φορτηγά. Αφιερώθηκε στο χώρο του modeling και της ηθοποιίας. Αρχές της δεκαετίας του '90 ξεκίνησαν όλα...  Μικροί ρόλοι στην αρχή, όπως στις ταινίες La Riffa (1991) και Bram Stoker's Dracula (1992). Το 1996 ήταν υποψήφια για το βραβείο César ως «η καλύτερη ηθοποιός» για τον ρόλο της Λίζα στο The Apartment. Ο κόσμος, όμως, τη γνώρισε πραγματικά όταν έβαλε τα τακούνια της και το καλσόν με τη ραφή στη γάμπα, υποδυόμενη τη Malèna (2000), έπειτα πρωταγωνιστώντας  στις ταινίες Brotherhood of the Wolf- Under Suspicion και Irréversible (2002). Η Μόνικα Μπελούτσι δεν έμεινε εκεί. Έχει πρωταγωνιστήσει σε Ευρωπαϊκές, αλλά και Χολιγουντιανές ταινίες: Tears of the Sun (2003), The Matrix Reloaded (2003), The Passion of the Christ (2004), The Brothers Grimm (2005), Le Deuxième souffle (2007), Don't Look Back (2009), and The Sorcerer's Apprentice (2010). Στα 16 της ξεκίνησε ως μοντέλο ενώ παράλληλα φοιτούσε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το modeling για να μπορέσει να βγάλει χρήματα για την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Η διασημότητα όμως την απορρόφησε και η ίδια δεν κατάφερε να τελειώσει τις σπουδές της. Μιλάει 4 γλώσσες, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γαλλικά. Επίσης έχει παίξει σε ταινίες, σε κάθε μία από τις γλώσσες καθώς και στα Αραμαϊκά.Το 1994 παντρεύτηκε το φωτογράφο μόδας Carlos Basso, ο γάμος τους όμως δεν κράτησε πολύ.  Όταν η Μόνικα Μπελούτσι συνάντησε τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel το 1996 στην The Apartment ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα! Παντρεύτηκαν το 1999, απέκτησαν δύο κόρες, τη Ντέβα (γεννήθηκε το 2004) και τη Λεονί (γεννήθηκε το 2010). Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Αύγουστο του 2013. 
Στο ντοκιμαντέρ-ταινία The Big Question, που γυρίστηκε σχετικά με την ταινία  The Passion of the Christ, δήλωσε: «Πιστεύω στο άγνωστο, αν και σέβομαι και ενδιαφέρομαι για όλες τις θρησκείες Αν υπάρχει κάτι, πιστεύω ότι είναι μια μυστήρια ενέργεια, αυτή που ενεργοποιεί την παλίρροια, αυτή που ενώνει τη φύση και τα όντα».
 Έχει παίξει συνολικά σε 34 ταινίες από το 1990 έως το 2011. Είναι μία από τις πιο sexy διάσημες γυναίκες που οι καμπύλες της και η ομορφιά της γοητεύουν τον κάθε άντρα.Το 2003, η Βellucci κέρδισε το βραβείο Nastro d' Argento β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο Remember me, My love. Το 2006, εκτέλεσε χρέη κριτή στο 59ο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women's World Award.
Στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του James Bond (και τελευταία του Daniel Craig) «Spectre» επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Sam Mendes να είναι το νέο «κορίτσι του 007.
Στις 30 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 51 της χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί η Μπελούτσι θα είναι όσα χρόνια και αν περάσουν ένα από τα διαχρονικότερα σύμβολα του σεξ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube