ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»;



Τιτανικός βρίσκεται στο τοπ 5 των αγαπημένων μου ταινιών και είναι μια από τις λίγες που έχω παρακολουθήσει πάνω από μια φορά στον κινηματογράφο, την πρώτη φορά το 1998 & την δεύτερη το 2012 σε 3D. 
Σε Vhs & dvd δεν θυμάμαι πόσες φορές την έχω δει.

Ύπάρχει άραγε κάποιος στον πλανήτη που να μην γνωρίζει την τελευταία σκηνή του Τιτανικού, με την γερασμένη Ρόουζ να ρίχνει στον ωκεανό το περιδέραιο με το μπλε διαμάντι σε σχήμα καρδιάς; Πόσοι όμως ξέρουν το εναλλακτικό τέλος της ταινίας που υπάρχει στο dvd;


Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η διαμαντένια καρδιά καταλήγει στον βυθό, το τι προηγείται όμως είναι το θέμα. 
Ευτυχώς που δεν είδαμε ποτέ εκείνο το φινάλε, γιατί θα κατέστρεφε την ταινία. Όπως θα κατάλαβες είναι χάλια και θα το διαπιστώσεις μόλις το δεις.
Πάλι καλά που άλλαξε γνώμη ο James Cameron...





Δείτε ακόμη: Ο «ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ!



Λίγα λόγια για την ταινία:

Η δραματική, αισθηματική ταινία εποχής του 1997, «Τιτανικός», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζέιμς Κάμερον είναι βασισμένη στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών, του υπερωκεάνιου «Τιτανικός» που βυθίστηκε στις 14 Απριλίου 1912. Η ταινία προτάθηκε για 14 Όσκαρ κερδίζοντας 11, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις 1,8 δισεκατομμύριο δολάρια.Τον τίτλο τον κράτησε για 12 χρόνια, μέχρι την επόμενη ταινία του Κάμερον, Avatar. Στις 4 Απριλίου 2012 η ταινία επανακυκλοφόρησε σε μορφή 3D για τον εορτασμό 100 χρόνων από τη βύθιση του πλοίου. Η επανακυκλοφορία της ταινίας απέφερε 343,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ανεβάζοντας τις συνολικές εισπράξεις περίπου στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια και έγινε η δεύτερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου που ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις πίσω από το Avatar (2,8 δις περίπου).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube