GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2: ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ CHRIS PRATT


Αμερικανική ταινία περιπέτειας και φαντασίας «Oι Φύλακες του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy, βασισμένη στα κόμικς της Μάρβελ σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γκαν και σε σενάριο Τζέιμς Γκαν και Νικολ Πέρλμαν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ την 1η Αυγούστου 2014, σε 2D και σε 3D,ενώ στην Ελλάδα κυκλοφόρησε στις 4 Σεπτεμβρίου. Έλαβε θετικές κριτικές, ειδικά για τα οπτικά εφέ, το εξαιρετικό χιούμορ, την και φυσικά τις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών.
Η επιτυχία ήταν τεράστια, αποφέροντας 774.2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ προτάθηκε για δυο Βραβεία Όσκαρ.

Το σενάριο έχει ως εξης: Ο Πίτερ Κουίλ είναι ένας νεαρός άνθρωπος ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό ένος τύπου ονόματι Γιόντου. Όταν όμως πάρει στην κατοχή του ένα αντικείμενο ονόματι Όρμπ, αυτομάτως η μοίρα του κόσμου θα πέσει στα χέρια του.Έτσι ο ίδιος θα προσπαθεί να το διαφυλάξει και να το σώσει από αυτούς που το θέλουν τόσο πολύ.
Ηθοποιοί & Χαρακτήρες: Κρις Πρατ (ως ο Πίτερ Κουίλ/Σταρ Λορντ), Ζόε Σαλντάνα(ως η Γκαμόρα), Βιν Ντίζελ(ως ο Γκρούτ), Μπράντλεϊ Κούπερ (ως ο Ρόκετ), Μάικλ Ρούκερ(ως ο Γιόντου), Ντέιβ Μπατίστα( ως ο Ντραξ ο Καταστροφέας), Γκλεν Κλόουζ(ως η Διοικήτρια Ραήλ), Λι Πέις(ως ο Ρόναν ο Κατήγορος), Κάρεν Γκίλιαν(ως η Νέμπουλα), Ντίμον Χούνσου(ως ο Κόραθ), Τζον Σ. Ραΐλι(ως ο Ρόμανν Ντεΐ), Μπενίσιο Ντελ Τόρο (Τανελίρ Τιβάν, ο Συλλέκτης).


Με προϋπολογισμό 196.000.000 δολάρια, η ταινία έκανε άνοιγμα με 37.8 εκατομμύρια δολάρια. Οι συνολικές εισπράξεις στο αμερικανικό box office έφτασαν τα 333,2 εκατομμύρια δολάρια και στον υπόλοιπο κόσμο συγκέντρωσε 441 εκατομμύρια δολάρια. Παγκοσμίως απέφερε 774 εκατομμύρια δολάρια.


Μετά την τόσο μεγάλη επιτυχία ήταν αναμενόμενο να υπάρξει και δεύτερη ταινία. 
Τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας  των αξιαγάπητων διαστημικών ηρώων ξεκίνησαν ήδη στα τα μέσα Φεβρουαρίου στα  Pinewood Atlanta Studios στην πόλη Fayette της Georgia και η πρεμιέρα έχει προγραμματισθεί για τον Μάιο του 2017 σε 3D & IMAX. Το καστ θα είναι το ίδιο με αυτό του πρώτου φιλμ, η σκηνοθεσία & το σενάριο θα είναι του James Gunn και η παραγωγή του Kevin Feige.
Σχεδόν σ' ένα χρόνο από σήμερα...; Υπομονή στους φανς της ταινιας!



Ο τρελάρας Κρις Πρατ μας ξεναγεί στα Pinewood Studios της Ατλάντα λέγοντας μας, πως ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον χώρο των γυρίσματων για καλό σκοπό, μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης Omaze.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube