Η MADONNA ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ


Madonna προκαλούσε & συνεχίζει να το κάνει τρεις δεκαετίες τώρα. Εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται για συναυλίες στην Αυστραλία, κάνοντας διάφορα ''περίεργα'' για να τραβήξει την προσοχή.
Η τελευταία της εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στην Brisbane(η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλιανής πολιτείας του Κουΐνσλαντ) στις 17/3/16, όπου  κάλεσε στη σκηνή μια όμορφη γυναίκα από το κοινό, όπως κάνει κάθε φορά (με διάσημους ή μη) κατά την διάρκεια του κομματιού ''Unapologetic Bitch''.
Να σημειώσω ότι και σε αυτό το σόου καθυστέρησε δυο ώρες μέχρι να εμφανιστεί.


Όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε να ρίξει δυο-τρία χαστούκια στα οπίσθια και να χαρίσει μια μπανάνα όπως γίνεται κάθε φορά στον/ην παρτενέρ που επιλεγεί από το κοινό.
Μετά το τέλος του τραγουδιού, κατέβασε της κοπέλας για μερικά δευτερόλεπτα τo πάνω μέρος του κορσέ, με αποτέλεσμα να δουν οι χιλιάδες φανς το στήθος της. Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαίο, γιατί δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του η Madge.

Δείτε ακόμη: MADONNA: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Νο1 ΠΟΠ ΣΤΑΡ

«Είναι το είδος κοριτσιού που θες να χαστουκίσεις στον κ#λο», είπε η Madonna πριν της αποκαλύψει το στήθος.


«Γ%μωτο! Με συγχωρείς! Είναι σεξουαλική παρενόχληση. Μπορείς να κάνει το ίδιο σε μένα», είπε η σούπερ σταρ μετά την ''καυτή'' αποκάλυψη.


Όσο για την θαυμάστρια μετά το τέλος της συναυλίας δήλωσε: «Σοβαρά τώρα, γιατί να μηνύσω τη Μαντόνα, για την καλύτερη στιγμή της ζωής μου;» είπε στο couriermail.com! «Ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου. Δεν νιώθω καθόλου ταπεινωμένη.
Με αποκαλούσε μοντέλο της ''Victoria's Secret'' όλη την ώρα που ήμουν πάνω στη σκηνή, είναι τόσο κολακευτικό.»

Δείτε ακόμη: ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΜΑDONNA NA ΓΡΑΨΕΙ (ΠΑΛΙ) ΙΣΤΟΡΙΑ;

φωτογραφία από το www.couriermail.com

Η κοπέλα είναι 17 ετών, ονομάζεται Josephine Georgiou, δουλεύει σε καφέ & ασχολείται με το μόντελινγκ. Άλλη μια άχρηστη πληροφορία είναι πως ο κορσές που φορούσε ανήκει στην μητέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube