BILL PAXTON: O ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ''ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ'' ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 61 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ


γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Πάξτον, πέθανε σε ηλικία 61 ετών, ύστερα από επιπλοκές που προέκυψαν μετά από εγχείρηση καρδιάς. Αφησε την τελευταία του πνοή ενώ συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς του CBS «Training Day».
Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την είδηση ότι ο Μπιλ Πάξτον πέθανε εξαιτίας επιπλοκών μετά από μια εγχείρηση. Ένας αγαπητός σύζυγος και πατέρας, ο Μπιλ άρχισε την καριέρα του στο Χόλιγουντ δουλεύοντας σε ταινίες στο καλλιτεχνικό τμήμα και συνέχισε με μία λαμπρή καριέρα που διήρκεσε 4 δεκαετίες ως ένας αγαπητός και δημιουργικός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Το πάθος του Μπιλ για τις τέχνες ήταν αισθητό σε όλους όσους τον ήξεραν και η ζεστασιά και η αστείρευτη ενέργεια του ήταν αδιαμφισβήτητες. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας για διακριτικότητα καθώς θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα».


Είχε παίξει σε κάποιες από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες του Ντέιβιντ Κάμερον, «Terminator», «Aliens», « True Lies» & «Titanic», αλλά στις κλασικες & αγαπημένες πια ταινίες «Twister», «Apollo 13» και «Tombstone».
Για τον ρόλο του στη σειρά του ΗΒΟ «Big Love» ήταν τρεις υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα. Είχε κερδίσει βραβείο Emmy για τον ρόλο του στην ταινία Hatfields and McCoys.
Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στο θρίλερ «The Circle» (2017), με συμπρωτανιστές την Έμα Γουάτσον και τον Τομ Χανκς.

Ο Πάξτον είχε παντρευτεί δύο φορές & είχε δύο παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube