Η ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ''BEAUTY AND THE BEAST'' ΣΤΟ BOX OFFICE



νέα live-action ταινία της Disney, ''Beauty and the Beast'', ήρθε για να τα σαρώσει όλα! Πιο συγκεκριμένα οι εισπράξεις έφτασαν τα 170 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις αίθουσες της Βόρειας Αμερικής (όπου προβάλλεται σε 4.210 κινηματογράφους) & 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. W O W !



Στο Ηνωμένο Βασίλειο έκανε ένα από τα πέντε κορυφαία ανοίγματα όλων των εποχών, με εισπράξεις 22,8 εκατ. δολαρίων, ενώ και στην Κίνα ενθουσιάστηκαν, με τις εισπράξεις να φτάνουν τα 44.800.000 δολάρια. Σχεδόν σ' όλες τις χώρες που προβάλλεται βρίσκεται στην πρώτη θέση!





Κάπως έτσι ξεκινά να κατακτά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σημείωσε το καλύτερο ''άνοιγμα'' ταινίας με ένδειξη «κατάλληλη» στη Βόρεια Αμερική αλλά και στο εξωτερικό. Έγινε το πιο επιτυχημένο φιλμ που κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, ξεπερνώντας το ρεκόρ του «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», το οποίο ένα χρόνο πριν είχε κάνει εισπράξεις 166 εκατ. δολαρίων. Έγινε μια από τις δέκα ταινίες με το καλύτερο ''άνοιγμα'' όλων των εποχών.

Η ταινία κόστισε 160 εκατ. δολάρια και αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δις σε εισπράξεις μέχρι το τέλος των προβολών στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με το επίσημο box-office στις Η.Π.Α για το Σ/Κ 17-19 Μαρτίου, στην δεύτερη θέση βρίσκεται το ''Kong: Skull Island'' με εισπράξεις 28.850.000$ (συνολικά: 110.125.294$) και στην τρίτη θέση το φιλμ ''Logan'' με 17.500.000$ (συνολικά: 184.026.885$). Δυο περιπέτειες που είχαν κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα πριν.


Δείτε ακόμη: HOW DOES A MOMENT LAST FOREVER: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ CÉLINE DION ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ''BEAUTY AND THE BEAST''

Η σκηνοθεσία είναι του Bill Condon και πρωταγωνιστούν οι: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans στον ρόλο του Gaston, Josh Gad ως LeFou, Emma Thompson ως Mrs Potts, Kevin Kline στον ρόλο του πατέρα της Belle, o Ian McKellen τον Cogsworth, ενώ τον Lumiere υποδύεται ο Ewan McGregor.


Δείτε ακόμη: Ο JOHN LEGEND & Η ARIANA GRANDE ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ «BEAUTY AND THE BEAST»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube