Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ


ριν ακόμα ξεκινήσει η προβολή του πρώτου κύκλου της σειράς ''Feud'' του  Ryan Murphy, μάθαμε το θέμα της δεύτερης σεζόν που θα προβληθεί το 2018 και θα αφορά τον Κάρολο και την Ντάινα.
Ο τίτλος θα είναι φυσικά ''Feud: Charles and Diana'', θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και την παραγωγή θα αναλάβουν οι: Jon Robin BaitzDede Gardner, Plan B Entertainment ( η εταιρεία του Βrad Pitt) και Alexis Martin Woodall.




Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 1981 έως το 1996 και απέκτησαν δυο γιους, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Η Νταϊάνα έχασε την ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκλήθηκε από καταδίωξη δημοσιογράφων και φωτογράφων την 31η Αυγούστου 1997, στους δρόμους του Παρισίου. Τα πορίσματα για την διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος, που δημοσιοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2008, επέρριψαν ευθύνες στους οδηγούς που είχαν εξαπολύσει την καταδίωξη αλλά και τον οδηγό του οχήματος της Νταϊάνα.



Το αναμενόμενο είναι να παρακολουθήσουμε την περίοδο του διαζυγίου τους και ότι έχει να κάνει με την τότε ερωμένη (και σημερινή σύζυγο) του ΚαρόλουΚαμίλα Πάρκερ Μπόουλς. 

Δείτε ακόμη: ''FEUD: BETTE AND JOAN'': H JESSICA LANGE & Η SUSAN SARANDON ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ RYAN MURPHY




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube