ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ»


διάσημη σειρά «Δυναστεία», επιστρέφει (σε μια διαφορετική εκδοχή) στην τηλεόραση εικοσιοκτώ χρόνια μετά το τέλος της. Πίσω από το reboot που θα προβληθεί από το «CW», βρίσκονται οι δημιουργοί του «Gossip Girl», Josh Schwartz & Stephanie Savage, η σεναριογράφος/παραγωγός του «Revenge», Sallie Patrick ενώ οι δημιουργοί της πρωτότυπης σειράς, Esther Shapiro και Richard Shapiro, θα επιστρέψουν ως διευθυντές παραγωγής.






Η πλοκή θα περιστρέφετε φυσικά γύρω από τις δύο πλουσιότερες οικογένειες της Αμερικής, τους Κάρινγκτον και τους Κόλμπι και τις διαμάχες για τον έλεγχο της περιουσίας τους και των παιδιών τους. Αυτή τη φορά οι μεγάλες αντίπαλες θα είναι η Fallon Carrington, κόρη του δισεκατομμυριούχου Blake Carrington, η μητριά της, Cristal Flores.

Τον Blake Carrington θα υποδυθεί ο Grant Show, ο οποίος έγινε διάσημος από το «Melrose Place»(1992-1999) όπου και πρωταγωνίστησε από το '92-'97.


Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι: Grant Show (Blake Carrington), Nathalie Kelley (Cristal Flores), Elizabeth Gillies (Fallon Carrington), James Mackay (Steven Carrington), Alan Dale (Joseph Anders), Sam Adegoke (Jeff Colby), Robert Christopher Riley (Michael Culhane), Rafael de La Fuente (Sam Flores) 



Το τρέιλερ δεν με ξετρέλανε και μου μοιάζει περισσότερο με παρωδία της πρωτότυπης σειράς.   




Η Αμερικανική τηλεοπτική σαπουνόπερα «Δυναστεία» προβλήθηκε από το ABC από τις 12/1/81 εως τις 11/5/89. Στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ΕΡΤ2 (κύκλοι 1-7) και το Mega Channel (κύκλοι 8-9) ενώ δύο κύκλοι είχαν κυκλοφορήσει και σε βιντεοκασέτες (6-7) από την Joy Video. Επαναλήψεις προβλήθηκαν και από τα κανάλια New Channel και Μακεδονία TV. Δημιουργήθηκε από τους Richard και Esther Shapiro , σε παραγωγή Aaron Spelling. Αρχικά η σειρά είχε ως επίκεντρο δύο οικογένειες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες Κάρρινγκτον και τους μεσοαστούς Μπλέιζντελ, και ζούσαν στο Ντένβερ του Κολοράντο. Πρωταγωνιστές ήταν οι: John Forsythe και Linda Evans , ο πρώτος ως ο μεγιστάνας του πετρελαίου Μπλέηκ Κάρρινγκτον και η δεύτερη ως η σύζυγός του Κρυστλ. Η Δυναστεία ήταν η απάντηση του ABC στη σειρά "Ντάλλας" του CBS-και έτσι και απάντηση της ΕΡΤ2 στην ΕΡΤ1. Σε παραγωγή του Άρον Σπέλινγκ, η πρωτότυπη «Δυναστεία» προβλήθηκε στο ABC από το 1981 έως το 1989, με 220 επεισόδια και πρωταγωνιστές, μεταξύ των άλλων, η Τζόαν Κόλινς, η Λίντα Έβανς και ο Τζον Φορσάιθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube