GAME OF THRONES: TO HBO ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ SPINOFFS


ι δημιουργοί και οι παραγωγοί του Game of Thrones εργάζονται πυρετωδώς για τον έβδομο κύκλο, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν το σενάριο του όγδοου και τελευταίου κύκλου. Το Aμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO όμως ανακοίνωσε και τα σχέδια του για όσα θα ακολουθήσουν μετά το τέλος της 8ης σεζόν το 2018. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Θα εξερευνήσουν διαφορετικές χρονικές περιόδους από το ευρύ και πλούσιο σύμπαν του R.R. Martin. Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για αυτές τις συμφωνίες. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειάζονται οι συγγραφείς και όπως με όλα τα εγχειρήματα μας θα εκτιμήσουμε τι έχουμε όταν θα ολοκληρωθούν όλα τα σενάρια».
Στη συγγραφή των σεναρίων των spinoffs θα συμμετέχει και ο R.R. Martin, ο συγγραφέας και δημιουργός των βιβλίων πάνω στα οποία βασίζεται η επιτυχημένη σειρά.
Οι τέσσερις σεναριογράφοι θα γράφουν τα σενάρια ξεχωριστά, υπό την πάντα επίβλεψη πάντα του Martin και είναι: ο Max Borenstein (Godzilla,Kong: Skull Island), η Jane Goldman (X-Men: First Class,Miss Peregrine's Home for Peculiar Children,Kingsman: The Golden Circle), ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναρίου για το ''L.A. Confidential'' Brian Helgeland και η Carly Wray (Mad Men,The Leftovers,Westword).
Η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν έχει προγραμματισθεί για τις 16 Ιουλίου του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube