HOW DOES A MOMENT LAST FOREVER: Η CELINE DION TΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''BEAUTY & THE BEAST''




ίναι δυνατόν να υπάρξει ταινία ''Beauty and the Beast'' χωρίς τη Céline Dion; 
Οταν ο συνθέτης Alan Menken ρώτησε την 49χρονη τραγουδίστρια αν θα ήθελε να ερμηνεύσει ξανά το ''Beauty and the Beast'', εκείνη αρνήθηκε να το κάνει (το τραγούδησε ο John Legend με την Ariana Grande) και έτσι ηχογράφησε μια νέα μπαλάντα, η οποία ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας.
Πριν λίγες μέρες η Celine τραγούδησε στο Caesar Palace για πρώτη φορά ζωντανά το "How Does a Moment Last Forever" και ήταν υπέροχη...Πώς θα μπορούσε να μην είναι; H τραγουδίστρια φορούσε ένα κίτρινο φόρεμα που θύμιζε εκείνο της Mπέλ στην ταινία και ήταν λιγάκι αγχωμένη. 

Δείτε ακόμη: Η CELINE DION ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ






Δείτε ακόμη: MY HEART WILL GO ON: Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ CÉLINE DION ΣΤΑ BBMA 2017


Η νέα live-action ταινία της Disney, «Beauty and the Beast» με την Έμα Γουάτσον, στον ρόλο της Μπελ, κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου του 2017 και μέχρι στιγμής έχει φέρει στα ταμεία...1,234δις δολάρια!

H Dion ερμήνευσε την αρχική βερσιόν του ''Beauty & the Beast'' μαζί με τον Peabo Bryson, η οποία κυκλοφόρησε το 1991 ως διαφημιστικό single από το soundtrack της ταινίας. 

Η εν λόγω έκδοση έγινε τεράστια επιτυχία και παγκόσμιο χιτ, το οποίο εισήλθε σε πολλά charts ανά τον κόσμο. Το τραγούδι αυτό, έγινε το δεύτερο της Ντιόν που βρέθηκε στη δεκάδα των αμερικανικών Billboard Hot 100, καθώς έφτασε έως το νούμερο 9. Στο Billboard Hot Adult Contemporary έφτασε στο νούμερο 3. Στον Καναδά έφτασε στο νούμερο 2. Εκτός Βορείου Αμερικής, το κομμάτι βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της Νέας Ζηλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στην πρώτη εικοσάδα έφτασα στην Αυστραλία, στην Ολλανδία και στην Ιρλανδία. Το τραγούδι πούλησε πάνω από ένα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube