Η MILEY CYRUS ΔΗΛΩΝΕΙ ''ΚΑΘΑΡΗ'', ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ


α τελευταία χρόνια η Miley Cyrus λάτρευε να καπνίζει μαριχουάνα, να τραγουδάει γι αυτή, να φοράει κοστούμια που πάνω τους ήταν τυπωμένα φύλλα του φυτού.
Έφτασε όμως η στιγμή που όλα αυτά τα άφησε πίσω της, κάνοντας μια νέα αρχή.
Η 24χρονη τραγουδιστρια & ηθοποιός άλλαξε και πάλι στυλ σε ρούχα και μαλλιά, έκοψε τα ναρκωτικά, δηλώνει πλέον ''καθαρή'' και νηφάλια ενώ για πρώτη φορά μίλησε για την επανένωση με τον πρώην αρραβωνιαστικό  της Liam Hemsworth, στο νέο τεύχος του περιοδικού Billboard. 

«Είναι τρελό, αλλά δεν καπνίζω χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες.Aυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα (χωρίς αυτό) και είμαι εντελώς καθαρή τώρα!» δήλωσε στη συνέντευξη της.
«Μου αρέσει να περιβάλλομαι από ανθρώπους που με κάνουν να θέλω να γίνω καλύτερη και να εξελίσσομαι.» 




Στην ερώτηση αν είναι δύσκολο που έκοψε το καπνίσμα είπε: «Είναι εύκολο. Όταν θέλω κάτι, είναι εύκολο για μένα. Αλλά αν κάποιος μου έλεγε να μην καπνίζω, δεν θα το έκανα. Ήταν η στιγμή. Γνωρίζω ακριβώς που είμαι τώρα».

Πού ακριβώς είναι; Είναι σ' ένα σπίτι στο Malibu το οποίο μοιράζεται με επτά σκυλιά, δύο γουρούνια, δύο μικροσκοπικά άλογα και έναν Αυστραλό: τον αρραβωνιαστικó της, τον ηθοποιό Liam Hemsworth, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο το 2014

Για την σχέση της είπε: «έπρεπε να αλλάξω τόσο πολύ. Και η αλλαγή με κάποιον που δεν αλλάζει, είναι πολύ σκληρή. Ξαφνικά είσαι σαν, "Δεν σε αναγνωρίζω πια." Έπρεπε να ανακαλύψουμε ξανά ο ένας τον άλλο.»




Ο έρωτας τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας ''The Last Song'' όταν η Miley ήταν ακόμα γνωστή ως teen pop τραγουδίστρια με μακριά καστανά μαλλιά.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, άρχισε να αλλάζει την εικόνα της ως Hannah Montana & πριγκίπισσα της Disney, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της με τον Robin Thicke στα Video Music Awards 2013.

Εκείνη η προκλητική εικόνα λένε πως ήταν η αφορμή να διαλυθεί ο αρραβώνας της με τον Liam.



Το 2016, ήταν όμως και πάλι μαζί δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Το Billboard ανακοίνωσε στο άρθρο του ότι η Miley θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου ένα νέο τραγούδι για τη σχέση της με τον Hemsworth που ονομάζεται ''Malibu''.

«Δεν θα σε πίστευα αν πριν από τρία χρόνια μου έλεγες ότι θα ήμουν εδώ να γράφω αυτό το τραγούδι».




Δύο μέρες μετά την πρεμιέρα του ''Malibu'', η Miley θα τραγουδήσει στην συναυλία Wango Tango του Kiis (και όχι Kiss) FM στο Carson της Καλιφόρνια.




Θα είναι μια οικογενειακή υπόθεση, καθώς και η 17χρονη αδελφή της Noah θα εμφανιστεί  στην εκδήλωση.


Η Miley δεν έχει κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ από το 2013, μετά δηλαδή το επιτυχημένο Bangerz .
Ο δίσκος Dead Petz δεν μετράει γιατί κυκλοφόρησε δωρεάν online το 2015. 

Το φθινόπωρο θα επιστρέψει ως κριτής του Voice. Για πρώτη φορά είχε καθίσει στην διάσημη κόκκινη πολυθρόνα το 2016.

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ



Φωτογραφίες από billboard.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube