MURDER ON THE ORIENT EXPRESS: ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΡΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΣΤ


ο πρώτο trailer της νέας κινηματογραφική διασκευής του βιβλίου «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» της Αγκαθα Κρίστι, έδωσε στη δημοσιότητα η 20th Century Fox.
Το φιλμ σκηνοθέτησε ο Kenneth Branagh, ο οποίος υποδύεται τον ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.



Ο Branagh μετά την κινηματογραφική μεταφορά της «Σταχτοπούτας», αποφάσισε να σκηνοθετήσει ένα από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα της βασίλισσας της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Η εκμοντερνισμένη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό καστ με βραβευμένους ηθοποιούς όπως οι: Michele Pfeiffer, Penelope Cruz, Judi DenchWillem DafoeJohnny Depp, Josh GadDaisy Ridley και Tom Bateman




Το σενάριο υπογράφεται από τον Μάικλ Γκριν.
Το φιλμ αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους. 

Η ιστορία έχει ως εξής: Μετά τα μεσάνυχτα, μια χιονοθύελλα ακινητοποιεί την αμαξοστοιχία ''Orient Express'' στη μέση της Γιουγκοσλαβίας, όμως το επόμενο πρωί, το τρένο έχει έναν επιβάτη λιγότερο. Ένας αξιοσέβαστος Αμερικανός βρίσκεται νεκρός στο κουπέ του, μαχαιρωμένος και με την πόρτα του κλειδωμένη από μέσα. Ο Hercule Poirot βρίσκεται επίσης στο τρένο, έχοντας προλάβει την τελευταία στιγμή να κλείσει ένα κουπέ β’ διαλογής, αλλά και την πιο εκπληκτική υπόθεση της καριέρας του. 

Είτε έχεις διαβάσεις το βιβλίο και έχεις δει την ταινία, είτε όχι, αξίζει να δεις και την νέα κινηματογραφική μεταφορά.



Το παγκοσμίως γνωστό αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, ''Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές'', (δημοσιευμένο επίσης και με τον τίτλο «Έγκλημα στην κλινάμαξα του Καλαί») γράφτηκε και δημοσιεύθηκε το 1934.

Διασκευάστηκε για τον κινηματογράφο το 1974 με τον ίδιο τίτλο με ένα σημαντικό επιτελείο ηθοποιών (Άλμπερτ Φίνεϊ ως Πουαρό, Λορίν Μπακόλ ως κυρία Χάμπαρντ, Μάρτιν Μπάλσαμ ως Μπιάντσι-Μπουκ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν ως Γκρέτα Όλσον, Γουέντι Χίλερ ως πριγκίπισσα Ντραγκομίροφ κτλ). Η πλοκή αποτελεί μία από τις διασημότερες ιστορίες όπου πρωταγωνιστεί ο βέλγος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube