ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ''Ε'' ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΥΠΟΥ SURVIVOR & ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΤΖΟΥΝ ΙΛΙΤΖΑΛΙ;


Μένιος Φουρθιώτης μαζί με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο μέχρι πρόσφατα πάθαιναν υστερία με το ''Survivor'', μιλούσαν για ''ριάλιτι εξαθλίωσης'', αμφισβητούσαν τα ποσοστά τηλεθέασης της Νielsen και φώναζαν πως θα πρέπει να επέμβει το ΕΣΡ ώστε να σταματήσει η προβολή του γιατί δεν θα πρέπει να το παρακολουθούν μικρά παιδιά. Ενώ το να παρακολουθούν την εκπομπή ενός πρώην(;) μάνατζερ πορνοστάρ είναι οκ...

Φυσικά δεν έλεγαν τα χειρότερα μόνο για το διάσημο σόου και τον ΣΚΑΙ αλλά και για τον παραγωγό του ''Survivor'' Ατζούν Ιλίτζαλι. 

Εδώ ταιριάζει το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...


Το ''Έψιλον'' όπως ακούγεται ετοιμάζει το δικό του ριάλιτι τύπου ''Survivor'' το οποίο  θα παρουσιάσει ο Κώστας Σόμμερ και όχι ο πρώην μάνατζερ της Αλεξανδράτου. Ο τίτλος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι «Survival» αν και στην αρχή είχαν σκεφτεί(ο Μένιος δηλαδή) να ονομαστεί «Το Νησί».
Τα γυρίσματα θα γίνουν στην παραλία Κουρούτα, που βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Νομού Ηλείας,την Αμαλιάδα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο Έλληνας καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης θα πουλήσει το ''Εψιλον'' στον 48χρονο μεγιστάνα των media Ατζούν Ιλίτζαλι και μάλιστα σήμερα θα πάει αεροπορικώς στην Τουρκία ώστε να συναντήσει τον παραγωγό και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Αν όντως ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε θα γελοιοποιηθεί για ακόμη μια φορά ο παρουσιαστής του χειρότερου τάλεντ σόου όλων των εποχών...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube