''1922'': ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΟΥΒΕΛΑ ΤΟΥ STEPHEN KING ΕΓΙΝΕ ΤΑΙΝΙΑ, ΘΡΙΛΕΡ ΦΥΣΙΚΑ!


ετά το ''Ιt', την πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών και τις αποτυχίες ''The Tower'' & ''Τhe Mist''(τηλεοπτική σειρά), άλλη μια νουβέλα του Stephen King γυρίστηκε για την τηλεόραση.
Στο ''1922'' εξιστορείται  η ιστορία μιας φαινομενικά φυσιολογικής οικογένειας της Νεμπράσκα, μέχρι που ο Wilfred James (Thomas Jane), σκοτώνει την γυναίκα του Arlette (Molly Parker), μαζί με τον γιό τους όταν εκείνη τους λέει ότι θέλει να φύγουν από το χωριό και να ζήσουν στην πόλη
Ο Wilfred τελικά ομολογεί τον φόνο και στοιχειώνεται από την νεκρή σύζυγό του και τους δεκάδες αρουραίους που την ακολουθούν.

Η ταινία που θα προβληθεί από το Netflix στις 20/10/17, βασίζεται στο σύντομο μυθιστόρημα (μόλις 131 σελίδων) του King ''1922'', το οποίο δημοσιεύθηκε το 2010 ως μέρος της συλλογής του ''Full Dark, No Stars''. 

Δείτε ακόμη: TO «IT» ΕΓΙΝΕ Η ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Την τηλεταινία σκηνοθέτησε ο Ζακ Χίλντιτς και πρωταγωνιστούν: ο Thomas Jane ως Wilfred James, η Molly Parker (House of Cards) ως η σύζυγος του Arlette, ο Dylan Schmid (Once Upon a Time) ως ο γιος τους Henry και ο Neal McDonough (Arrow) ως Harlan, πατέρας της Shannon (Kaitlyn Bernard), της εγκύου κοπέλας του Henry.
Στις 29/9 θα προβληθεί από το Netflix και άλλη μία δημιουργία του  Stephen King, το "Gerald’s Game".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube