''MAMMA MIA 2'': Η CHER ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ



ετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας του 2008, η Universal ετοίμασε το σίκουελ του «Mamma Mia», που έχει τον τίτλο «Mamma Mia 2! Here We Go Again». Στο φιλμ θα δούμε και τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, δηλαδή τους: Μέριλ Στριπ,Κριστίν Μπαράνσκι, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Αμάντα Σάιφριντ, Ντόμινικ Κούπερ ενώ η Λίλι Τζέιμς θα υποδύεται την Ντόνα σε νεαρή ηλικία. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ολ Πάρκερ και τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν στην Κροατία και το Λονδίνο.



Η 71χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια βρίσκεται στο Λονδίνο, για τα γυρίσματα του μιούζικαλ, που θα προβληθεί στις αίθουσες στις 20 Ιουλίου 2018, δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Αυτή θα είναι η επιστροφή (έστω και σε cameo εμφάνιση όπως ακούγεται) της Σερ στην μεγάλη οθόνη, μετά το Burlesque (2010).

Με την Μέριλ Στριπ είχαν συνεργαστεί στο δραματικό φιλμ ''Silkwood'' (1983), όπου και οι δυο ήταν υποψήφιες για Όσκαρ, ενώ η Σερ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube