OΙ SPICE GIRLS ΕΠΑΝΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ




τελευταία εμφάνιση του διάσημου γυναικείου γκρουπ ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Σύμφωνα με τη ''Sun'', οι Spice Girls θα επανενωθούν το 2018 για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και ένα ακόμα άλμπουμ με τις επιτυχίες τους και ναι, θα συμμετέχει και η Victoria Beckham.



Ήταν εξαιρετικά δύσκολο τα τελευταία χρόνια να γίνει η επανένωση τους, ειδικά όταν η Βικτώρια και η Mel C είχαν αποκλείσει την επανένταξή τους στο γκρουπ.






Οι πέντε τους είχαν κάποιες μυστικές συνομιλίες από το καλοκαίρι μέχρι να συμφωνήσουν για το reunion.

Η Baby, η Posh, η Ginger, η Scary και η Sporty θα συνεργαστούν σε μια σειρά από projects, τα οποία θα περιλαμβάνουν ένα άλμπουμ και ένα special τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αν και είχε ακουστεί πριν από σχεδόν αρκετό καιρό το ενδεχόμενο της επανένωσης τους, το διαζύγιο της Mel B από την μια και η εγκυμοσύνη της Geri Ηalliweel, οι συζητήσεις έμειναν στον πάγο.


Οι Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C και Geri Horner συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στο σπίτι της Geri στο Hertfordshire για σούσι και τσαι, μαζί με τον παλιό τους μάνατζερ Simon Fuller, που έχει αναλάβει την επανένωσή του γκρουπ. Και ναι, οι Spice Girls θα κάνουν περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ και μάλιστα θα είναι όλες μαζί!




Αν και αρχικά ήταν αντίθετη με την ιδέα της συμμετοχής της, η Beckham τελικά συμφώνησε στην συνένωση.


Όσοι περιμένουν νέα τραγούδια, μάλλον θα δυσαρεστηθούν γιατί προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για νέο δίσκο ή σίγνκλ.

  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube