''FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD": ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ



Tο πρώτο trailer της νέας ταινίας 
''Fantastic Beasts'' μετά από μήνες ανυπομονησίας κυκλοφόρησε και είδαμε τον Jude Law να υποδύεται τον νεαρό (τότε) καθηγητή Albus Dumbledore.
Το sequel με τίτλο ''Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη το Λονδίνο και στο Παρίσι του '20, με τον Newt Scamander(Eddie Redmayne) και την υπόλοιπη παρέα να προσπαθούν να ανακαλύψουν το που βρίσκεται ο Grindelwald, ο οποίος, μετά το τέλος του πρώτου φίλμ, κατάφερε να αποδράσει από τα χέρια της MACUSA. 




Ο Gellert Grindelwald (Johnny Depp) θέλει να επιβάλει παγκοσμίως ένα καθεστώς όπου οι μάγοι δεν θα κρύβονται και θα ελέγχουν τα πάντα και φυσικά θα υποδούλωναν τους Muggles. 

Η Rowling είχε αποκαλύψει ότι ο Dumbledore υπήρξε ερωτευμένος με τον πρώην επιστήθιο φίλο και μετέπειτα θανάσιμο εχθρό του, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα δούμε στην ταινία.



Την ταινία σκηνοθετεί και πάλι ο David Yates σε σενάριο J.K. Rowling, ενώ πρωταγωνιστούν οι:Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Zoe Kravitz, Ezra Miller, Callum Turner, και Claudia Kim.



Το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" θα κάνει πρεμιέρα στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου χωρίς να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube