HARRY & MEGHAN: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



Οι διάσημοι που έδωσαν το "παρών" στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν αρκετοί.
Ο κατάλογος των προσκεκλημένων περιλάμβανε πολιτικούς, προσωπικότητες της σόουμπιζ, φίλους του ζευγαριού και φυσικά συγγενείς.


Ανάμεσα στους 2000 καλεσμένους ήταν: η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς, ο διεθνής παίκτης του ράγκμπι Τζέιμς Χάσκελ, ο Βρετανός ηθοποιός 'Ιντρις Ελμπα, ο Βρετανός τραγουδιστής Τζέιμς Μπλαντ, ο Τζορτζ  και η Αμάλ Κλούνεϊ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο λτον Τζον και ο σύζυγός του Nτέιβιντ Φέρνις, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, ο Τομ Χάρντι και Κάρεϊ Μάλιγκαν με τους συντρόφους τους.
Καλεσμένοι ήταν και πολλοί ηθοποιοί της Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς "Suits", όπου πρωταγωνίστησε η Μέγκαν, όπως ο «σύζυγός» της στη σειρά Πάτρικ Ανταμς, ο Γκάμπριελ Μαχτ, η Σάρα Ράφερτι.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα αποκαλούνται Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ, τίτλους που τους απένειμε λίγες ώρες πριν από το γάμο (η υπέροχη στο λαχανί σύνολο της) Βασίλισσα Ελισάβετ.


Το νυφικό με το πέπλο των 4.5 μέτρων σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου  Givenchy και η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας.
«Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη που πλαισιώνει χαριτωμένα τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση. Η γραμμή του νυφικού εκτείνεται προς τα πίσω με τρόπο ώστε να δημιουργούνται μαλακές στρογγυλές τσακίσεις που καλύπτονται από τριπλή μεταξωτή οργάντζα. Τα τρουά-καρ μανίκια προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεωτερισμού», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων.



















































































Οι πρώτες φωτογραφίες από την εμφάνιση του ζευγαριού μετά το πάρτυ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube