AN H CELINE EINAI H ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ΤΟΤΕ Ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!

http://happycity-blog.blogspot.gr/2015/01/an-h-celine-einai-h.html


Ο θρυλικός συνθέτης,τραγουδιστής & στιχουργός Έλτον Τζον με την παράσταση του ''Million Dollar Piano''  κατάφερε να ξεπεράσει σε αμοιβή όλες τις κυρίες που εμφανίζονται στο Λας Βεγκας  και είναι ο νέος βασιλιάς!
Η Τζένιφερ Λόπεζ κερδίζει περίπου 350.000$ για κάθε της παράσταση, η Britney Spears 475.000$! Φυσικά η Celine Dion εξακολουθεί να είναι η βασίλισσα της ''αμαρτωλής πόλης''  με αμοιβή πάνω από 476.000 δολάρια ανά παράσταση.
Tους τελευταίους μήνες (τελευταία της εμφάνιση ήταν στις 29 Ιουλίου) η Καναδή τραγουδίστρια έχει σταματήσει τις υπερεπιτυχημένες παραστάσεις της λόγω της περιπέτειας του συζύγου της με τον καρκίνο και δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα επιστρέψει.
Η Dion έχει καταφέρει να δώσει τις πιο κερδοφόρες παραστασεις όλων των εποχών στο Βέγκας με πάνω από 500.000.000$ εισπράξεις!!!
Στο διάλειμμα που κάνει οι αντικαταστάτες είναι οι : Shania Twain(οι δικές της παραστάσεις τελείωσαν τον Δεκέμβριο),
Elton John & Rod Stewart.
Η συμφωνία που έχει κάνει με το Caesars Palace ο σερ Ελτον Τζον είναι να αμείβεται με σχεδόν 500.000$ για κάθε παράσταση ενενήντα λεπτών μέχρι τα μέσα Απριλίου 2015!
Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 55$ έως 1.000$ για τις VIP θέσεις και μιλάμε για τεράστια διαφορά! 
Εμφανίσεις στο Βέγκας θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες και η ντίβα της ποπ μουσικής Mariah Carey χωρίς να έχει γίνει γνωστή η δική της αμοιβή. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube