H RIHANNA & Ο DRAKE ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ «WORK»!


ο «Work» (στο οποίο συμμετέχει ο Drake) είναι το πρώτο σίνγκλ του νέου δίσκου της Rihanna «Αnti». Σήμερα κυκλοφόρησε το «καυτό» βίντεο του   τραγουδιού. 
Κρίμα πάντως που ήταν άρρωστη και δεν εμφανίστηκε στα  βραβεία Grammy 2016 όπου και θα το τραγουδούσε live. Δεν πειράζει Ρίρι, εμείς θ' απολαύσουμε τη νέα σου συνεργασία με τον Drake σ' ένα κομμάτι που μας αρέσει πολύ, αλλά και σ' ένα βίντεο που μας αρέσει ακόμα πιο πολύ!
Το διαφορετικό της ιστορίας είναι ότι οι δυο τους γύρισαν δυο βίντεο (το πρώτο σε σκηνοθεσία του  Director X ενώ το δεύτερο το σκηνοθέτησε ο Tim Erem) τα οποία ενώθηκαν. Τέλειο;

Ο Drake και η Rihanna τελικά όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους είναι αξεπέραστοι!

Λοιπόν, προετοιμάσου για το βίντεο παρακάτω γιατί πιο σέξυ απ' όσο το φαντάζεσαι:

«Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt!
So me put in work, work, work, work, work, work...»



Δείτε ακόμη: 30 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28ΧΡΟΝΗ ΠΙΑ RIHANNA!


Δείτε ακόμη: Η RIHANNA & Ο GEORGE CLOONEY ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «NEVER HAVE I EVER» ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ELLEN ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ




1 σχόλιο:

  1. Ποσες μαλακιες θα ακουσουμε ακομα; Απορω γιατι κανουν επιτυχια τετοια σκουπιδια. Το αλμπουμ ειναι αισχρο απο ολες τις αποψεις παραγωγη,στιχοι τραγικοι και για καποιο λογο τσιριζει.Τα ιδια μα ζωη απο την Rihanna μονο κωλο κωλο κωλο κωλο αυτο ειναι τιποτα αλλο δεν υπαρχει εξελιξει σε τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook Twitter YouTube