ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η BEYONCE ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ;


34χρονη σουπερ σταρ του τραγουδιού κατέθεσε μήνυση εναντίον εταιρείας η οποία έχει την έδρα της στο Τέξας και χρησιμοποίησε παραποιημένο το λογότυπο με το όνομα της(με την ίδια γραμματοσειρά όπως του album του 2013 «Beyoncé») σε Feyoncé αλλά και τη φράση «Put A Ring On It»(από το τραγούδι «Single Ladies»), σε «he put a ring on it».
Οι κατηγορούμενοι έχουν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για να πωλούν τα προϊόντα τους με την ονομασία «Feyoncé» βγάζοντας φυσικά πολλά χρήματα.

Είχαν λογαριάσει χωρίς την...Queen Bey η οποία εξηγεί ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, η οποία κυκλοφόρησε το 2008. 
Το σινγκλ έγινε τετραπλά πλατινένιο με περισσότερα από 5 εκατομμύρια downloads και είναι ένα από τα singles με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών!
Η Beyoncé πιστεύει ότι θα «υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη» στην επιχειρηματική φήμη της που σχετίζεται φυσικά με το εμπορικό της σήμα.



Το συγκεκριμένο τραγούδι όπως αναφέρει είναι ένα σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης, το οποίο συγκρίνει με τα τραγούδια «Respect» (της Aretha Franklin) & «I Will Survivor»(της Gloria Gaynor).

Η τραγουδίστρια επισημαίνει ότι από την στιγμή που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για τα τραγούδια της, πωλεί τα δικά της προϊόντα, όπως θήκες για το κινητό τηλέφωνο, καπέλα, είδη ένδυσης και κούπες.
Συνεχίζοντας τονίζει πως είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έχουν αποκτήσει φήμη όπως η δική της αλλά και την μεγάλη  καθημερινή προβολή από τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα τα προϊόντα με τ' όνομα της να έχουν πωλήσεις εκατομμυρίων δολαρίων!



Η Queen B είναι έξω φρενών με την εταιρεία που εξαπατά & προκαλεί σύγχυση στους καταναλωτές ώστε να πιστέψουν ότι τα προϊόντα τους σχετίζονται μ' εκείνη, καταστρέφοντας έτσι το εμπορικό σήμα της.

Στην  αγωγή που κατέθεσε ζητάει ασφαλιστικά μέτρα κατά των εναγομένων, τα κέρδη της εταιρείας από τα παράνομα προϊόντα που πωλούνται, άλλα και αποζημίωση επειδή χρησιμοποίησαν όνομά της χωρίς την άδειά της.
Wow! Όποιος τόλμησε να πλουτίσει εις βάρος της Mrs. Carter, θα πληρώσει...
















πηγή:dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube