Η RIHANNA ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ LEONARDO DICAPRIO ΣΤΟ COACHELLA FESTIVAL

http://happycity-blog.blogspot.gr/2016/04/rihanna-leonardo-dicaprio-coachella.html


28χρονη Rihanna και ο 41χρονος Leonardo DiCaprio εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι να διασκεδάζουν ανάμεσα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Neon Carnival, το οποίο γίνονταν στα πλαίσια του φεστιβάλ Coachella 2016. Το ζευγάρι (;) προσπάθησε να περάσει απαρατήρητο φορώντας και οι δύο μεγάλα γυαλιά ηλίου...νυχτιάτικα!
Είναι δυνατόν να μην προσέξει κανείς δυο από τους μεγαλύτερους σταρς του πλανήτη; 
Ο Leo & η Riri, πέρασαν καλά, ήπιαν τα κοκτέιλ τους & έδειχναν πολύ άνετοι!
Να σημειώσω ότι δεν έφτασαν μαζί στο Neon Carnival, πρώτος έφτασε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και αργότερα η Ριάνα, που κάθισε αρχικά στο διπλανό τραπέζι.

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες από το Coachella Festival 2016
 


Οι παπαράτσι εντόπισαν στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για το Neon Carnival που γίνονταν στα πλαίσια του Coachella festival , τον Leo και την Riri να διασκεδάζουν παρέα φορώντας και οι δύο μεγάλα γυαλιά ηλίου (νυχτιάτικα) και έδειχναν να περνάνε μια χαρά. - See more at: http://mag.sigmalive.com/article/6996/h-rihanna-kai-o-dicaprio-mazi-sto-coachella-eikona#sthash.VvZQFWhg.dpuf

Οι δύο τους φημολογείται πως έχουν μια «ανοιχτή» σχέση εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο! Πολύ καλά κάνουν, από την στιγμή που δεν ενοχλούν κανέναν και αυτό τους κάνει ευτυχισμένους.



Η Ρίρι έχει δηλώσει πως δεν θέλει πια να βγαίνει με κακά παιδιά, λες ν 'αλλαξε γνώμη; Όπως και 'χει είναι δυο ακομπλεξάριστοι επιτυχημένοι & ταλαντούχοι άνθρωποι!

Η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν τον Ιανουάριο στο «L’toile» κλαμπ του Παρισιού, όπου ο Leo της έδωσε ένα φιλί στο...μάγουλο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube