ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ «ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU»; ΝΟΜΙΖΕΙΣ...


ο «All I Want for Christmas Is You» γράφτηκε από την Mariah Carey και τον συνθέτη Walter Afanasieff. Κυκλοφόρησε το 1994 από την Columbia Records την 1η Νοεμβρίου του 1994, ήταν το πρώτο σινγκλ του πρώτου Χριστουγεννιάτικου δίσκου της (και τέταρτου studio album) της Carey, «Merry Christmas». 

Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 50.000.000 αντίτυπα, καταφέρνοντας για είκοσι χρονιά να έχει κατακτήσει την πρωτιά το «πιο αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο κομμάτι» και ένα από τα εμπορικότερα όλων των εποχών!Στις 10/11/15 κυκλοφόρησε από την Κάρει και το παραμύθι «All I Want For Christmas Is You».

Tο 2010 η Mariah ηχογράφησε ξανά το τραγούδι (με την συμμετοχή του Justin Bieber) το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της «Merry Christmas II You» (Island Records). Το βίντεο του τραγουδιού υπάρχει σε τέσσερις εκδοχές συνολικά, εκτός από την επίσημη εκδοχή που όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν και άλλες τρεις! 

Eκδοχή 1η: 
Το κλασικό home video σκηνοθετημένο από την Μariah και τον τότε σύζυγο της (και για πολλά χρόνια διευθυντή της Sony Μusic) Tommy Mottola να κάνει μια έκτακτη εμφάνιση ως Santa Claus.






Eκδοχή 2η:
Σ'αυτή την ασπρόμαυρη εκδοχή το βίντεο είναι επηρεασμένο από το συγκρότημα της δεκαετίας του 1960  The Ronettes.Η σκηνοθεσία είναι και πάλι της Μimi!





Εκδοχή 3η:
Η Mariah εμφανίζεται ως καρτούν, ακριβώς όπως την είχαμε δει και σε κάποιες σκηνές του βίντεο  Heartbreaker (1999). Σκηνοθέτης του βίντεο είναι ο  Kris Kringle.




Εκδοχή 4η:
Το τραγούδι έγινε ντουέτο με τον αγαπημένο της νεολαίας Justin Bieber.Φυσικά η πάντα σέξυ ντίβα έκλεψε την παράσταση!





~ Kαι μια διαφορετική εκδοχή από την εκπομπή του Jimmy Fallon ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube