MAKE ME: TO ΝΕΟ SINGLE ΤΗΣ BRITNEY SPEARS!

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/07/make-me-single-britney-spears.html

Britney Spears κυκλοφόρησε το πρώτο σίνγκλ από το επερχόμενο ένατο άλμπουμ της. Το ''Make Me'' είναι το νέο της τραγούδι, στο οποίο συνεργάστηκε με τον ράπερ G-Eazy. «I just want you to make me move like it ain’t a choice for you, like you got a job to do,» τραγουδά η Spears. «Just want you to raise my roof, something sensational. And make me ooh, ooh, ooh.» 

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το διαφημιστικό βίντεο του νέου της αρώματος, που έχει το ίδιο όνομα με το τραγούδι που ακούγεται, ''Private Show''.




Η νέα Britney αδυνάτισε, γυμνάστηκε, έκανε μια ακόμη διόρθωση στην μύτη της, μερικά μπότοξ και δυστυχώς δεν μπορεί να χορέψει όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Τινάζει τα ψεύτικα μαλλιά της, κουνάει τα χέρια της και κάνει πασαρέλα...Ξέχασα! Όπως προωθείται την τελευταία δεκαετία κάθε νέο της άλμπουμ, «η επιστροφή της Britney Spears». 

 

Το «Make Me» (το οποίο σε μια εβδομάδα θα έχεις ξεχάσει) είναι το πρώτο single της Spears μετά το «Pretty Girls» που κυκλοφόρησε πέρσι το καλοκαίρι σε συνεργασία με την Iggy Azalea. 



Ο τελευταίος δίσκος της «Britney Jean» κυκλοφόρησε το 2013, με τα μόνο δυο σίνγκλς «Work Bitch» & «Perfume» να ακούγονται στα ραδιόφωνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube