BRANGELINA ΤΕΛΟΣ! Η ANGELINA JOLIE ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ BRAD PITT!

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/09/brangelina-angelina-jolie-brad-pitt.html


γάμος του 52χρονου Brad Pitt με την 41χρονη Angelina Jolie τελείωσε! Κάτι που θα κάνει πολλούς/ες να χαρούν. Έτσι δεν είναι Τζενιφερ;
Σύμφωνα με το TMZ.com και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Αμερικανίδα ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Δευτέρα, ύστερα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων
Η Angelina κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, Maddox Jolie-Pitt(15), Pax Jolie-Pitt(12), Zahara Jolie-Pitt(11), Shiloh Jolie-Pitt(10) και τα δίδυμα Knox Jolie-Pitt & Vivienne Jolie-Pitt(8), επιτρέποντας στον Pitt να τα επισκέπτεται.


Γνωρίστηκαν το 2004, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ», ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον. Αν και κυκλοφορούσαν φήμες που έλεγαν ότι ο Πιτ απάτησε την Άνιστον για την Τζολί εκείνος τα είχε διαψεύσει όλα αλλά λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι ερωτεύτηκε την Τζολί στο πλατό. Τον Ιανουάριο του 2005 οι Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον δήλωσαν ότι σκοπεύουν να χωρίσουν. Ένα χρόνο αργότερα, αφού βγήκε το διαζύγιο τους, η Τζολί επιβεβαίωσε την σχέση της μαζί του αλλά και ότι περιμένει του πρώτο τους παιδί.  


Στις 23 Αυγούστου 2014 παντρεύτηκαν κρυφά το 2014 στη νότια Γαλλία σ' ένα μικρό εκκλησάκι σε μια ιδιωτική τελετή έχοντας δίπλα τους την οικογένεια και τους φίλους τους. , η Αντζελίνα και ο Μπραντ παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Γαλλία.

Η Τζολί υιοθετησε στις 10 Μαρτίου 2002, ένα αγοράκι από την Πνομ Πεν. Τον ονόμασε Μάντοξ παρόλο που το παιδάκι γεννήθηκε ως Ραθ Βίμπολ το 2001 σε τοπικό χωριό της περιοχής. Τον Ιούλιο το 2005, οι Τζολί-Πιτ ταξίδεψαν στην Αιθιοπία οπού εκεί η Αντζελίνα υιοθέτησε ένα 6 μηνών κοριτσάκι, την Ζαχάρα Μάρλει. Η Ζαχάρα γεννήθηκε ως Γιεμσράχ τον Ιανουάριο του 2005. 

Η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα θέλησε να την πάρει πίσω αλλά μετά σκέφτηκε ότι είναι πολύ τυχερή η κόρη της αφού την υιοθέτησε η Τζολί. Τον Δεκέμβριο του 2005 ο Μπραντ Πιτ δήλωσε ότι θέλει να υιοθετήσει τα παιδιά της Τζολί, Μάντοξ και Ζαχάρα ενώ τον Ιανουάριο το 2006, δικαστής στην Καλιφόρνια τους έδωσε την άδεια να αλλάξουν τα επίθετα των παιδιών σε Τζολί-Πιτ. Τον Μάιο του 2006, η Αντζελίνα γέννησε το πρώτο τους βιολογικό παιδί. Ένα κοριτσάκι το οποίο πήρε το όνομα, Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτ. 


Τον Μάρτιο του 2007, η Αντζελίνα υιοθέτησε ένα τρίχρονο αγοράκι από το Βιετνάμ, τον Παξ Τιέν ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2003 ως Παμ Κουανγκ Σανγκ. Επειδή όμως το ορφανοτροφείο δεν επέτρεπε την υιοθεσία σε ανύπαντρο ζευγάρι, η Τζολί το υιοθέτησε μόνη της και ο Πιτ αργότερα τον υιοθέτησε σαν γιο του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τέλος, τον Ιούλιο του 2008, η Αντζελίνα γέννησε τα δίδυμα, Νοξ Λεόν και Βιβιέν Μαρσελίν στην Νίκαια της Γαλλίας.


Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την Jolie μετά εκείνα με τους Μπίλι Μπομπ Θόρτον (2000–2003) & Τζόνι Λι Μίλερ (1996–1999).
Για τον Pitt θα είναι το δεύτερο, γιατί όπως όλοι θυμόμαστε από το 2000-2005 ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube