ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο KANYE WEST! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ KIM KARDASHIAN;

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/11/kanye-west-kim-kardashian.html


διάσημος ραπερ από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση έπειτα από ψυχωσικό επεισόδιο. Όπως λένε οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στην έπαυλη του στο L.A. για μια τυπική εξακρίβωση μετά από τηλεφώνημα (ποιος/α να τηλεφώνησε;) και χρειάστηκε να του φορέσουν χειροπέδες λόγω της αντίστασης του να μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο UCLA του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με φίλους του στην Daily Mail, τα προβλήματά στο γάμο του με τη ριάλιτι σταρ Kim Kardashian, η ρήξη του με τον Jay Z και η ζήλια του στην Μπιγιονσέ, συνέβαλαν στο να πάθει κρίση.
Μπορεί να μην φάνηκε η Κim στο νοσοκομείο (βρισκόταν στην Ανατολική Ακτή) όμως η μητέρα της, Kris Jenner, ήταν δίπλα του και είπε στους δημοσιογράφους ότι ο γαμπρός της ήταν «εξουθενωμένος» και «πολύ κουρασμένος». Τι άλλο θα μπορούσε να πει άλλωστε...


Μετά τα σχόλια του πως αν ψήφιζε θα επέλεγε τον Donald Trump και όχι την Hillary Clinton πριν λίγες μέρες προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να τα ''γυρίσει'' στη συνέχεια.
Κατά την διάρκεια της συναυλίας του το Σάββατο στο Seattle, ξεκίνησε ένα νέο παραλήρημα κατά του Jay Z και της Beyonce (έχει θέμα μαζί τους ακόμα και για την μη στήριξη τους απέναντι στην Κιμ μετά την ληστεία στο Παρίσι) τελειώνοντας πρόωρα το σόου του εγκαταλείποντας την σκηνή εξαγριώνοντας το κοινό του.


Το πρωί της Δευτέρας, ο West ακύρωσε τις 22 συναυλίες της «Saint Pablo tour» στις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Το τελευταίο διάστημα μάλλον είχε να ασχοληθεί με πολλά θέματα ταυτόχρονα και δεν άντεξε.
«Δούλευε 48 ώρες το 24ωρο», αναφέρουν φιλικά του πρόσωπα.
Η μουσική, η σειρά ρούχων & παπουτσιών που λανσάρει, η περιοδεία, η ληστεία της συζύγου, τα παιδιά και η υπερέκθεση τους στα ΜΜΕ (αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), τον οδήγησαν στα όρια του.

Τον προηγούμενο μήνα πιέστηκε τόσο πολύ που έπαθε άλλον έναν νευρικό κλονισμό απολύοντας τριάντα άτομα από το προσωπικό της εταιρείας των ρούχων του.



Ειδικοί υπολογίζουν ότι θα χάσει το λιγότερο 10.000.000$ από την ακύρωση των συναυλιών του, όσο κόστιζε και το δαχτυλίδι της Κιμ που έκλεψαν δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube