Η MERYL STREEP ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ KARL LAGERFELD



Meryl Streep δεν δέχτηκε τη συγνώμη του Karl Lagerfeld, αν και εκείνος παραδέχτηκε χθες ότι έκανε λάθος, λέγοντας πως «παρανόησε πως η Στριπ μπορεί να επέλεξε άλλον σχεδιαστή λόγω αμοιβής» και ότι λυπάται για την αντιπαράθεση.

Η βραβευμένη με τρία Όσκαρ (& ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ) Μέριλ Στριπ κατηγόρησε τον σχεδιαστή μόδας ότι προσπαθεί να αμαυρώσει την παρουσία της στην αποψινή βραδιά της απονομής των βραβείων της Ακαδημίας κατηγορώντας την ψευδώς ότι ήθελε να πληρωθεί για να φορέσει ένα βραδινό φόρεμα του οίκου Chanel, χαρακτηρίζοντας την «φθηνή».

«Το θέμα προβλήθηκε παγκοσμίως, και συνεχίζει, παγκοσμίως, να καταστρέφει την παρουσία μου στα 'Οσκαρ, επ΄ευκαιρία της 20ης υποψηφιότητάς μου -αριθμού ρεκόρ- και να επισκιάσει αυτή την τιμή στα μάτια των μέσων ενημέρωσης, των συναδέλφων μου και του κοινού. Η αόριστη διατύπωση του κ. Λάγκερφλεντ ότι λυπάται για την 'αντιπαράθεση' αυτή δεν είναι συγνώμη», έγραψε η 67χρονη Streep στη δήλωσή της.

Πριν την ανακοίνωση της ηθοποιού η στυλίστριά της, Μικαέλα Έρλανγκερ, δήλωσε στο site BoF«Ως στυλίστρια δουλεύω συχνά με celebrities για μεγάλα events. Είναι στάνταρ για τους σχεδιαστές να στέλνουν σχέδια με τις προτάσεις τους, μερικά είναι ειδικά σχεδιασμένα, μερικά όχι, σύμφωνα με την περίσταση. Στην περίπτωση της Chanel, λάβαμε τα σχέδια ενός φορέματος από την πρόσφατη couture συλλογή, γνωρίζοντας (για τον οίκο) πως είμαστε σε συζητήσεις και με άλλα brands. Παρ΄ όλο που πρόκειται για ένα υπέροχο φόρεμα αποφασίσαμε να πάμε προς άλλη κατεύθυνση, με έναν άλλο σχεδιαστή. Σε κανένα σημείο δεν υπήρξαν συζητήσεις για αμοιβή. Ούτε προτιμήσαμε κάποιο άλλο brand επειδή μας προσέφεραν αμοιβή. Δεν λειτουργεί έτσι η εταιρεία μου και αυτή η πρακτική έρχεται σε αντίθεση και με το ήθος της κας. Streep. Όποιο δημοσίευμα αναφέρει κάτι διαφορετικό από αυτό είναι μυθοπλασία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube