ΤΟ SURVIVOR Η ΤΟ RISING STAR ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ;


ο ''Rising Star'' είναι ίσως το πιο βαρετό σόου του είδους που είδαμε ποτέ στην τηλεόραση και μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δεν ξεπερνάει τη μια σεζόν στις περισσότερες χώρες όπου και προβλήθηκε. Από την άλλη το ''Survivor'' το κατηγορούν άδικα για ''κλειδαρότρυπα'' γιατί το μεγαλύτερο μέρος του έχει να κάνει με τα αγωνίσματα και όχι τόσο με τρόπο ζωής τύπου ''Big Brother''.
Φυσικά όλα είναι θέμα γούστου & επιλογών...

Πώς πήγαν τα δυο σόου χθες στα ποσοστά τηλεθέασης;

Για ακόμη μια Κυριακή το ''Survivor'' ήταν ο νικητής  της τηλεθέασης στην prime time ζώνη. 
Πιο συγκεκριμένα το ''Rising Star'' συγκέντρωσε στο σύνολο 24,6% και στο κοινό 15 -44 το 19,7%, ενώ το ''Survivor'' στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 32,5% και στο δυναμικό κοινό στο 45,3%!

Στις 26/2/2017 το ''Rising Star'' συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 24,9% & στο δυναμικό κοινό 21,6% ενώ το ''Survivor'' στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 30,2% και 37,5% στο δυναμικό κοινό.
Στις 19/2/2017 όπου για πρώτη φορά τα δυο σόου ήρθαν αντιμέτωπα τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν: για το ''Rising Star'' 27,1% στο γενικό σύνολο & 22,9% στο δυναμικό κοινό. Το ''Survivor'' είχε συγκεντρώσει στο γενικό σύνολο 26,2% & 35,1% στο δυναμικό κοινό.

πηγή: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube