Η JANET JACKSON ΚΑΙ O WISSAM AL MANA ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ




Janet Jackson και ο 41χρονος δισεκατομμυριουχος επιχειρηματίας από το Κατάρ, Wissam Al Mana, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του Eissa, χώρισαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και το 2015 η τραγουδίστρια αποφάσισε να διακόψει την παγκόσμια περιοδεία της ''Unbreakable World'' για να ξεκινήσει τις προσπάθειες ώστε να γίνει μητέρα. Τον Ιανουάριο του 2017 η γλυκιά Janet, στα 50 της έφερε στον κόσμο τον γιο τους. 



Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ αποφάσισαν να χωρίσουν επειδή δεν δούλευε πια ο γάμος τους και έπρεπε ο καθένας να πάρει το δρόμο του. ''Είναι και οι δύο πολυάσχολοι αλλά είναι αποφασισμένοι να είναι καλοί γονείς, ακόμα και αν δεν είναι μαζί. To διαζύγιο ήταν κοινή απόφαση και ο Eissa θα μείνει με τη μαμά του στο Λονδίνο'', αναφέρουν πηγές.

Πριν λίγο καιρό οι φήμες ήθελαν την οικογένεια της να διαφωνεί & ν' ανησυχεί με την απόφαση της να ασπαστεί το Ισλάμ, λόγω του συζύγου της. 

Αν οι φήμες επαληθευτούν, αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο της Janet καθώς είχε παντρευτεί με τον τραγουδιστή James DeBarge(1984-1985) και τον χορευτή Rene Elizondo(1991-2000). 

Μετά από τριάντα χρόνια καριέρας, πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 100.000.000 αντίτυπα, η Janet Jackson κατάφερε να κάνει πραγματικότητα και το όνειρο της να γίνει μητέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube