Η KIM KARDASHIAN ΚΑΙ Ο KANYE WEST ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΓΟΝΕΙΣ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ;


 36χρονη ριάλιτι σταρ Kim Kardashian και ο 40χρονος ράπερ Kanye West θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά! Η τριών ετών North και ο ενός έτους Saint σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας, ένα μικρότερο αδελφάκι.

Όπως ανακοίνωσαν μέσω του People ''Όλη η οικογένεια είναι τρισευτυχισμένη. Η Kim αναζητούσε παρένθετη μητέρα εδώ και μήνες και πρόσφατα βρήκε την ιδανική. Με δεδομένα τα προβλήματα υγείας (σ.σ. πάσχει από την νόσο placenta accreta) ένιωσε την ανάγκη να απευθυνθεί σε ένα ειδικό γραφείο το οποίο την βοήθησε να βρει μία υγιή γυναίκα για να κυοφορήσει το μωρό της.''




Από τον Ιούλιο τα δημοσίευμα ανέφεραν πως το διάσημο ζευγάρι είχε βρει ήδη την γυναίκα που θα έφερνε στον κόσμο το παιδί τους, η οποία θα πληρώθει με 45.000 δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ. Όχι και τόσο μεγάλο ποσό σε σχέση με την τεράστια περιουσία τους.

Σύμφωνα με πηγές του TMZ το νέο μωρό της οικογένειας που θα γεννηθεί στα τέλη Ιανουαρίου είναι κορίτσι...άλλη μια Καρντάσιαν θα απασχολήσει σύντομα τα ΜΜΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube