ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η CELINE DION ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ RENE ANGELIL



βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Celine Dion ντυμένη στα μαύρα και μ' ένα διχτυωτό πέπλο στα μαλλιά, δεχόταν τα συλλυπητήρια συγγενών και φίλων που συγκεντρώθηκαν στην Βασιλική της Παναγίας (Notre-Dame Basilica) στο Μόντρεαλ για να πουν το τελευταίο αντίο στον 73χρονο Rene. Στον ίδιο ναό είχαν παντρευτεί & βαφτίσει τον πρωτότοκο γιο τους, τον 14χρονο σήμερα Rene-Charles.



Η Celine θα επιστρέψει στον καθεδρικό ναό την Παρασκευή 22/1/16 όπου και θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στις 15:00 για ν' αποχαιρετήσει τον πρώτο & παντοτινό της έρωτα. Στις 3/2/16 έχει προγραμματισθεί εκδήλωση στο Caesars Palace Colosseum του Las Vegas εκεί που δίνει τις sold out παραστάσεις της η Celine Dion. Η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην σκηνή περίπου σ' ένα μήνα από σήμερα.




Η τελετή  θα μεταδοθεί από την τηλεόραση, ενώ η σημαία θα πνέει μεσίστια στην Εθνοσυνεύλευση του Κεμπέκ προς τιμήν του Ανζελίλ. Ο πρωθυπουργός του Κεμπέκ, Philippe Couillard, δήλωσε ότι είναι μια εθνική κηδεία και θα τιμήσει τον Ρενέ, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη.
Μία από τις πιο οδυνηρές στιγμές ήταν όταν η Celine είχε μείνει μόνη με την σορό του Rene στο ανοιχτό φέρετρο τοποθετώντας τρυφερά  τα χέρια της πάνω στο σώμα του.



Εκατοντάδες θαυμαστές αποχαιρέτησαν χθες τον Ανζελίλ ενώ χιλιάδες αναμένεται να παρακολουθήσουν την τελετή, δείχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή τους.
Η Dion και τα τρία τους παιδιά, έφτασαν χθες από το Las Vegas στο Montreal όπου από τις 14:00 ως και τις 21:00 το κοινό  αποχαιρετούσε τον Rene.
Σήμερα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στις 15:00. Στις 3 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Las Vegas και στο Caesars Palace Colosseum, όπου έκανε τις τελευταίες της εμφανίσεις η Celine Dion. Δες τις πρώτες εικόνες από την κηδείαΟι φίλοι και όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην τελετή, θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν από την Καναδική τηλεόραση.
Ο Angelil πέθανε την 14η Ιανουαρίου, μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα, λίγο πριν τα 74η γενέθλιά του στις 16 Γενάρη και όλα όσα είχαν να κάνουν με την κηδεία του τα είχε σχεδιάσει πολύ πριν φύγει από την ζωή.
Την Τρίτη, η Dion θα αποχαιρετήσει και τον μεγαλύτερο αδερφό της, ο οποίος πέθανε λίγες ήμερες μετά τον σύζυγο της από την ίδια ασθένεια.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube