ΟΙ 13 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ MARIAH CAREY ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΤΙΒΑ ΕΙΝΑΙ!


Mimi πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, όμως η ζωή την αντάμειψε με το παραπάνω. Απέκτησε δόξα, πολλές επιτυχίες, πάρα πολλά λεφτά και το 2011 έγινε μητέρα δίδυμων.
Την τελευταία δεκαετία έχει ''βγάλει'' προς τα έξω ακόμα πιο έντονα την ντίβα, με δηλώσεις και πράξεις που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. 







Διάβασε τις 13 στιγμές που αποδεικνύουν το πόσο ντίβα είναι η κυρία Carey!

1) Μαζί με τον Nick Cannon έκλεισαν (για κάποιες ώρες) την Disneyland για να μπορούσαν να ανανεώσουν τους όρκους τους για την πέμπτη επέτειο του γάμου τους!




2) Λέγεται πως μια φορά έκλεισε δύο σουίτες των 10.000$ στο ''Beverly Hills Hotel'', μία για την ίδια και μία για τις πολλές της αποσκευές!




3) Είχε δηλώσει στην Barbara Walters ότι κατά τη διάρκεια της γέννησης των διδύμων ακουγόταν μια ζωντανή εκδοχή του της επιτυχίας της ''Fantasy''.
«Έτσι θα μπορούσαν να ακούσουν το χειροκρότημα καθώς θα έρχονται στον κόσμο.»




4) Το 2005, αρνήθηκε να εισέλθει στο ''Baglioni Hotel'' στο Λονδίνο, μέχρι να στρώσουν κόκκινο χαλί στο οποίο θα υπήρχαν λευκά κεριά!



5) Το 2008 συμμετείχε στην χαμηλού προϋπολογισμού ανεξάρτητη ταινία ''Tennessee'' και όταν επρόκειτο να πάει στα γυρίσματα, αγόρασε όλα τα εισιτήρια της πτήσης όταν της ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καθίσει στην οικονομική θέση.




6) Για χρόνια αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον Eminem, ακόμα και όταν έγραψε το ''Obsessed''. Το τραγούδι μιλάει για κάποιον ράπερ ο οποίος ορκιζόταν πως έβγαιναν (με την Μimi) για έξι με επτά μήνες. Στο βίντεο του κομματιού, υποδύεται η ίδια έναν ράπερ που μοιάζει το στυλ του στον...Eminem. Τυχαίο;




7) Είτε πρόκειται να πάει σε εστιατόριο είτε στο ιδιωτικό της γιοτ, απαιτεί ν' παίζονται αποκλειστικά τα τραγούδια της. 




8) Κυκλοφορεί η φήμη πως πέταξε τον υπολογιστή του πρώην αρραβωνιαστικού της James Packer έξω από το παράθυρο, όταν έπαιξε ένα τραγούδι της Beyoncé κατά την διάρκεια ενός ραντεβού τους...




9) Ξοδεύει πάνω από 40.000$ τον χρόνο για τα κουτάβια της.
Η περιποίηση τους περιλαμβάνει μασάζ, θεραπείες περιποίησης προσώπου(;), ακόμα και προσωπικούς οδηγούς, αν χρειαστεί!!!




10) Ζητάει από τον πρώην δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της, James Packer, να την πληρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια γιατί ακύρωσε συναυλίες για χάρη του. Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι ακόμα φοράει το μονόπετρο δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, το οποίο κοστίζει γύρω στα 10.000.000$! Wow!!!




11) Αναφέρεται πάντα για τα γενέθλιά της ως «επέτειο» και ποτέ ως «γενέθλια». Ο καθένας με τα κολλήματα του...




12) Αν ο φωτισμός δεν είναι ακριβώς όπως τον θέλει, δεν επιτρέπει να την φωτογραφίσουν! Και καλά κάνει, είναι η ΜARIAH CAREY.





13) Δεν θέλει ν' ακούει αυτούς που λένε ότι η Ariana Grande, είναι η διάδοχος της...Πώς τολμούν να βάζουν τα ονόματα τους στην ίδια πρόταση; 



Εντάξει, είναι υπερβολικά σπάταλη αλλά και 'συ μπορεί να έκανες κάποια από τα παραπάνω αν είχες τα εκατομμύρια της...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube